img
Christophe

Een vakman uit de duizend

Ervaring kun je niet leren. Je krijgt het met de jaren. Maar het helpt als je in de voetsporen van je vader treedt. En dat heb ik gedaan: mijn vader was loodgieter en van jongs af aan hield ik van wat hij deed. Was hij aan het werk in zijn atelier, dan bleef ik altijd in de buurt. Laadde hij de camionette, dan hielp ik een handje. En ging hij bij vrienden of familie een badkamer installeren of een verwarmingsketel onderhouden, dan ging ik graag mee.
Mijn vader inspireerde me. Hij toonde hoe hij werkte en ik leerde van hem terwijl ik erbij stond. Ik dacht: ‘Dit is een vakman uit de duizend. Zo wil ik ook worden.’
Ontdek recente projecten

We hebben al veel projecten gedaan, bekijk er hier enkele

Sinds 1990

Ervaring is de beste garantie

Natuurlijk gelden er garanties op nieuwe toestellen en nieuw geplaatste onderdelen. Maar bieden ze je de zekerheid van vakkundig werk? Alleen ervaring is de beste garantie. Want pas na jaren weet een vakman hoe hij een opdracht het best aanpakt.
Mijn meer dan 30 jaar ervaring deel ik graag met jongeren collega’s met wie ik samenwerk. In de eerste plaats geniet jij van die ervaring. Als je mij een project laat uitvoeren, weet je dat je een beroep doet op een specialist die:
  • Een klare kijk op het werk heeft
  • Efficiënt en daardoor snel werkt
  • Goed georganiseerd is en op elk detail let
  • Vertrouwd is met toestellen van vroeger en nu
  • Zowel oude als nieuwe technieken in de vingers heeft
img
img
Uw garantie op echt vakmanschap

Certificaten