img
Warme voeten dankzij Christophe

Een specialist aan het werk

Met vloerverwarming in je woning ben je zeker van een temperatuur die constant blijft. De reden daarvoor? Dankzij vloerverwarming verspreidt je een stabiele temperatuur door heel het interieur. Resultaat: je bespaart heel wat energie – en dat maakt je energierekening vederlicht.
Wil je het E-peil in je woning zo laag mogelijk houden? Voor een optimale energiezuinige woning adviseer ik om vloerverwarming met een warmtepomp te combineren.

Hebben jij of je huisgenoten last van allergieën in huis? Je kunt de irritatie aanzienlijk verlagen door vloerverwarming te installeren. Er is geen sprake van storende luchtverplaatsingen en er komen minder stofophopingen voor. Daardoor raad ik aan om voor vloerverwarming te gaan als je gezondheid een belangrijke rol speelt bij de keuze om je woning te verwarmen.

Ik kan de vloerverwarming aansluiten op een gas-, een stookolie- of een warmtepompinstallatie. Altijd mag je rekenen op 20% minder verbruik tegenover andere vormen van verwarming. Logisch, want bijvoorbeeld een cv-ketel hoeft geen hoge temperaturen te halen voor vloerverwarming. Bovendien heb je meer ruimte, want de vloerverwarming is weggewerkt in de vloer.

Volledige installatie vloerverwarming

Ik installeer de warmtepomp en plaats de volledige vloerverwarming. Het betekent dat ik alle leidingen en kabels aanleg – ook als ik sommige moet verplaatsen. Om het verwarmingsplaatje volledig te maken, breng ik ook de installatie van compressor, onderdelen, isolatie en bedrading in orde.
img
img
Sanitair

Recente projecten