img
Sanitair, verwarming en ventilatie

Opweg naar een energieneutrale woning

Alle nieuwe gebouwen in Europa moeten bijna-energieneutraal (BEN) zijn. Je hebt een BEN-woning zodra het E-peil kleiner of gelijk aan 30 is. De woning mag bijna geen energie verbruiken en moet toch voldoende comfort aan haar bewoners bieden.

Het spreekt voor zich dat in de toekomst de normen om bijna-energieneutraal te zijn nog zullen verstrengen. Ook op sanitair, verwarming en ventilatie hebben de BEN-eisen een grote invloed.

Er komen voortdurend nieuwe toestellen op de markt die steeds minder energie verbruiken. Tegelijkertijd zijn BEN-woningen zo gebouwd en geïsoleerd dat ze op zich al erg weinig energie verbruiken voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Bovendien halen ze de energie die nog nodig is uit groene energiebronnen.

Zo energievriendelijk mogelijk

Welke toestellen voor sanitair, centrale verwarming, vloerverwarming en ventilatie zijn het meest geschikt voor een BEN-woning of gewoon als je een bestaande woning energievriendelijker wil maken?
Laten we samen de plannen of je woning bekijken en leg me je wensen en verwachtingen voor. Je krijgt dan van mij een voorstel en plan van aanpak.
img
img
Sanitair

Recente projecten