img
Vakman met +30 jaar ervaring

Stille, zuinige en mooie centrale verwarming

Centrale verwarming moet geruisloos haar werk doen, zonder dat je er een vinger naar hoeft uit te steken. Ze mag geen eurocent te veel verbruiken. En ze moet ook nog eens esthetisch mooi zijn. Dat is mijn uitgangspunt voor het selecteren van een verwarmingsoplossing voor jouw woning.

Elk huis of appartement is anders. Wat is de beste combinatie van condensatieketel en verwarmingsradiatoren? Hoe maken we een mooi geheel van zonnepanelen, zonneboiler, radiatoren en vloerverwarming? Je krijgt van mij een voorstel voor de beste oplossing in jouw specifieke situatie.

Als installateur werk ik onafhankelijk van merken van verwarmingsketels en alle verwarmingselementen. CV-ketels van ACV, Ariston, Buderus, Bulex, Chappee, De Dietrich, Junkers, Radson, Remeha, Vaillant, Viessmann of Weishaupt?

Ik ben niet verbonden aan leveranciers.
Daardoor ben jij zeker van neutraal advies.

Koop je een woning en staat daar een stokoude verwarmingsketel te ronken? Of heb je zo’n klassieke verwarmingsketel die geen teken van leven meer geeft? Geen nood, met mijn meer dan 30 jaar ervaring slaag ik er vaak in de ketel weer aan de praat te krijgen.

Lukt dat niet, dan stel ik je de beste oplossing voor om zo’n antieke verwarmingsketel te vervangen door een zuinige en budgetvriendelijke condensatieketel.

Tijdig ketelonderhoud dankzij 1 mailtje

Verwarmingsketels hebben geregeld onderhoud nodig. Meer nog, dat is wettelijk verplicht. Maar weet jij nog wanneer het vorige onderhoud plaatsvond? En wanneer het volgende op het programma staat? Mensen hebben wel andere dingen aan hun hoofd.
Ik maak het je makkelijk. Je krijgt automatisch een mailtje als je verwarmingsketel aan zijn verplichte onderhoudsbeurt toe is. Zodra het onderhoud achter de rug is, ontvang je per mail het Testo-attest.
img
img
Centrale verwarming

Recente projecten